Schoenmakerij

Meester Schoenmakerij voor al uw leren zolen, lang zolen, cosy zolen, zolen van Van Bommel of Rendenbach en Good Year maakwijze met ultrafit.

Schoenmakersgilde
U zult zich afvragen of een Schoenmakers Gilde nog wel van deze tijd is. Een tijd waarin kwaliteit zo vanzelfsprekend is.
Toch loert er voor u als eindgebruiker altijd het gevaar, dat die vanzelfsprekende kwaliteit niet geleverd wordt.
Om u daarvoor te beschermen, is in Nederland de unieke stichting genaamd Schoenmakers Gilde, in het leven geroepen, waarbinnen de gehele schoenen keten is vertegenwoordigd.
Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van schoenmakers, toeleveranciers van de schoenmakers, schoenwinkeliers en schoenfabrikanten.

Keuringen
Het Schoenmakers Gilde keurt op vrijwillige basis schoenmakers. De goedgekeurde schoenmakers voldoen aan de door de stichting opgelegde kwaliteitseisen.Inmiddels zijn meer dan 300 schoenmakers in Nederland goedgekeurd.Voor u als consument, heeft het nu nog meer zin om kwaliteitsschoenen te kopen. U bent immers verzekerd van een deskundige reparatie. Bovendien is het laten repareren van schoenen milieuvriendelijk, omdat uw schoenen langer mee gaan. De goedgekeurde Gilde schoenmaker wordt regelmatig herkeurd en wordt door de stichting op de hoogte gehouden omtrent een scala van onderwerpen met steeds als uitgangspunt de continuïteit van kwaliteit schoenreparaties.

Originele materialen van Van Lier, Van Bommel
De Schoenmakers Gilde deelnemers hebben het unieke recht op het gebruik van schoenonderdelen van de binnen de stichting samenwerkende fabrikanten. De fabrikanten hebben zodoende de zekerheid, dat hun originele materialen verantwoord verwerkt worden.
Het bestuur van Stichting Schoenmakers Gilde is trots te constateren, dat inmiddels een landelijke dekking is gerealiseerd, zodat u als consument ook bij u in de buurt uw schoenen kunt laten repareren bij een Schoenmakers Gilde schoenmaker.